Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ THINKITWEB WEB DESIGN
WEB DEVELOPMENT

Η εταιρεία μας thinkitweb αποτελείται από μία ομάδα εξειδικευμένου προσωπικού που προσφέρει λύσεις για εσάς δημιουργώντας ξεχωριστά έργα και παρέχοντας καινοτόμες ιδέες. Συνδυάζουμε ακαδημαϊκή κατάρτιση και επαγγελματική εμπειρία επιτυγχάνοντας το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα για τους πελάτες μας.

Ασχολούμαστε με το χώρο του web development (σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευή eshop), του web marketing και της φιλοξενίας ιστοσελίδων από το 2010. Σήμερα μετά από χρόνια σκληρής δουλειάς αποφασίσαμε να φτιάξουμε τη δική μας ομάδα.

Έτσι προσφέρουμε για την επιχείρησή σας ολοκληρωμένες λύσεις.

Web Design

Κατασκευή Iστοσελίδων
Κατασκευή Eshop
Συστήματα Διαχείρισης
Κατοχύρωση Domain
Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Internet Marketing

SEO Analytics
Google Adwords
Social Media
Newsletters
Δημιουργία Περιεχομένου

Graphic Design

Σχεδιασμός Λογοτύπου
Eταιρική Tαυτότητα
Προϊοντικοί Κατάλογοι
Διαφημιστικά Έντυπα
Επαγγελματικές Κάρτες

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

H THINKITWEB προσφέρει εξαιρετική εξυπηρέτηση. Δίνουμε έμφαση στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη, τον προγραμματισμό και την εμπορία του ιστοτόπου σας. Προσπαθούμε να προσφέρουμε την καλύτερη λύση για την επιχείρησή σας και αμερόληπτες συμβουλές σε καλές τιμές. Διερευνούμε συνεχώς τις νέες τεχνολογίες.

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε, κάποιοι μπορεί να πουν με πάθος και φέρνουμε ενθουσιασμό και δέσμευση σε κάθε έργο στο οποίο εργαζόμαστε. Με απλά λόγια, αν θέλετε έναν συνεργάτη που νοιάζεται για την επιχείρησή σας, επιλέξτε την  .thinkitweb.

Θέλετε να συζητήσουμε για το δικό σας project;

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Επιχειρήσεις που έχουμε συνεργαστεί. Προσφέρουμε μια προσωπική και αποτελεσματική προσέγγιση σε κάθε έργο στο οποίο εργαζόμαστε, γι ‘αυτό και οι πελάτες μας μας αγαπούν.