Υπηρεσίες

Web Design & Development Website

Σχεδιάζουμε υψηλού επιπέδου λειτουργικές και σχεδιαστικές ιστοσελίδες.

Web Design & Development Eshop

Σχεδιάζουμε υψηλού επιπέδου ηλεκτρονικά καταστήματα ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών μας.

SEO & Analytics

Ιστοσελίδες που ξεχωρίζουν στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης.

Internet Marketing

Προωθούμε την επιχείρησή σας με τις πιο σύγχρονες μεθόδους του internet marketing.

CRM

Ολοκληρωμένο CRM για μικρές επιχειρήσεις. Διαχειριστείτε τη διαδικασία πωλήσεων από άκρο σε άκρο, με προσφορές, τιμολόγια, αποθέματα και πληρωμές μέσω διαδικτύου έναντι τιμολογίων.

Web Hosting

Υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων, σε ιδιόκτητους servers, στα καλύτερα data centers της Ευρώπης. Μέγιστες ταχύτητες, ασφάλεια αξιοπιστία, καθημερινό και εβδομαδιαίο Backup, 99% Up Time.

Reseller Hosting

Υπηρεσίες reseller hosting, σε ιδιόκτητους servers, στα καλύτερα data centers της Ευρώπης. Μέγιστες ταχύτητες, ασφάλεια αξιοπιστία, καθημερινό και εβδομαδιαίο Backup, 99% Up Time.

Support

Προσφέρουμε υπηρεσίες support σε ιστοσελίδες καθώς και τεχνική υποστήριξη στο χώρο σας.

Graphic Design

LOGO DESIGN

Το λογότυπο είναι το μεγαλύτερο όπλο που έχει μια εταιρεία στα χέρια της. Οι επιχειρήσεις που θέλουν να δημιουργήσουν ένα επιτυχημένο εταιρικό ή προϊοντικό branding, δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στον σχεδιασμό του.

BRANDING

Η εταιρική ταυτότητα είναι η εικόνα της εταιρίας και είναι απαραίτητη για κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και δραστηριότητας. Αντιπροσωπεύει τις αξίες της εταιρείας, τις υπηρεσίες, τις ιδέες και την “προσωπικότητα”.

POSTERS

Οι αφίσες καλούνται να ενημερώσουν το κοινό τους γρήγορα και από απόσταση. Δηλώνουν το γεγονός, το χρόνο και τον τόπο. Δημιουργούμε αφίσες με ιδιαίτερο και ευφάνταστο design.